Huur Miyaichi definitief van de baan

Huur Miyaichi definitief van de baan

Arsenal heeft Feyenoord definitief laten weten dat een huur van Ryo Miyaichi geen optie is. Dat meldt De Telegraaf vandaag. Feyenoord zou gezien worden als de ideale tijdelijke werkgever voor de Japanner, maar de werkvergunning gooit roet in het eten. Het werd Arsenal duidelijk dat de Japanner bij een tijdelijk vertrek naar Rotterdam definitief zijn werkvergunning in Engeland zal verliezen. Daar bleek geen oplossing voor.

Arsenal beseft volgens het dagblad dat Feyenoord de perfecte huurclub voor Miyachi is, maar de aanvaller raakt in een keer zijn werkvergunning kwijt als hij buiten Engeland gaat spelen. Alleen om die reden gaat een verhuur aan Feyenoord niet door.

Miyaichi, twintig jaar, speelde in het seizoen 2011/12 al een half jaar op huurbasis voor Feyenoord. Daarna werd de Japans international ook tijdelijk bij Bolton Wanderers en Wigan Athletic gestald.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties