Van Hanegem: \'Liever El Hamdaoui dan Armenteros\'

Van Hanegem: \'Liever El Hamdaoui dan Armenteros\'

Feyenoord had er verstandiger aan gedaan om Mounir El Hamdaoui aan te trekken in plaats van Samuel Armenteros. Dat zegt Feyenoord-icoon Willem van Hanegem op BNR.

"Ik heb hem toevallig zondag de hele wedstrijd gezien", zegt Van Hanegem over Armenteros. "Hij startte in de basis bij Anderlecht. Dat verbaasde mij ook. Die jongen heeft daar helemaal niet gespeeld en nu ineens laten ze hem wel een wedstrijd spelen. Vreemd, vind ik. Misschien is het om hem in de etalage te zetten. Of hij nou de oplossing is? Ik zou eerder gekozen hebben voor El Hamdaoui."

El Hamdaoui geweldige speler
Van Hanegem gelooft niet dat El Hamdaoui een storende factor in de kleedkamer zou zijn. "Als je trainer bent, is het toch aan ons om die jongen in het gareel te houden. Goede spelers denken na over waar ze mee bezig zijn en die hebben vaak vragen 'naar hun trainers toe'. Als de trainer daar nou geen antwoord op heeft, zegt 'ie na vier keer tegen zichzelf 'daar heb je die vervelende gozer weer'. Maar het zijn gasten die juist willen weten wat ze op sommige momenten moeten doen. El Hamdaoui is gewoon een geweldige speler."

Klik hier voor het audio-gesprek met Van Hanegem

[poll=112]

Lees meer over
Van Hanegem El Hamdaoui Armenteros
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties