Fernandez: \'Ik ben niet mislukt bij Feyenoord\'

Fernandez: \'Ik ben niet mislukt bij Feyenoord\'

Feyenoord opent komende zondag haar Eredivisie-seizoen met direct een lastige uitwedstrijd op het kunstgras van PEC Zwolle. Het centrale verdedigingsduo van de Rotterdammers lijkt bovendien een tot op het bot gemotiveerde spits te treffen. Guyon Fernandez, die enkele weken geleden de overstap maakte van de Kuip naar Zwolle, wil zijn oude werkgever graag pijnigen.

Fernandez moest afgelopen jaar vanaf de tribune toezien hoe Graziano Pellè bijna wekelijks de doelman passeerde. De 26-jarige voetballer weigert echter om zijn periode bij Feyenoord te bestempelen als mislukt. 'Het is niet zo dat ik niets heb laten zien. Ik heb goede wedstrijden gespeeld in mijn eerste seizoen. Alleen zijn die momenten te spaarzaam geweest. Maar nee, ik heb niet het gevoel dat ik mislukt ben bij Feyenoord', zegt de aanvaller in Voetbal International.

De multifunctionele speler zoekt de oorzaak voor zijn teleurstellende periode in zijn karakter. 'Ik ben een jongen die vertrouwen en aandacht nodig heeft. Alex Pastoor was daar een meester in bij Excelsior. Ik zeg niet dat Ronald Koeman een slechte trainer is, tactisch en in het neerzetten van een team is er zelfs geen betere, alleen heeft hij daardoor minder aandacht voor het individu.'

Lees meer over
Fernandez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties