Fernandez kiest tussen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles

Fernandez kiest tussen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles

Guyon Fernandez vervolgt zijn loopbaan waarschijnlijk in het oosten van Nederland. PEC Zwolle en Go Ahead Eagles hebben serieuze belangstelling voor de 27-jarige aanvaller, die bij Feyenoord op een dood spoor is beland. PEC lijkt de beste papieren te hebben.

'PEC Zwolle en Go Ahead Eagles zijn allebei zeer concreet', zegt zaakwaarnemer Arnold Oosterveer. 'We willen ook met allebei praten, maar we starten eerst de onderhandelingen met PEC.'

'We kijken daarbij zorgvuldig naar wat goed is voor de ontwikkeling van Guyon. Hij wil gewoon spelen en dat moet ook echt na een jaar van stilstaan. Er waren ook wel mogelijkheden in het buitenland, maar Guyon is heel kieskeurig. Dat is zijn goed recht. Het is belangrijk dat hij weer aan voetballen toekomt, wellicht dat een club in Nederland voor zijn carrière dan op dit moment de beste keus is.'

De spits moet ondanks een nog een jaar doorlopend contract weg uit De Kuip, maar hij wuifde de afgelopen periode belangstelling van onder meer RKC Waalwijk en NAC Breda weg. Voordat Fernandez in het seizoen 2011/2012 naar Feyenoord ging, speelde hij voor Excelsior en eerder ADO Den Haag.

Lees meer over
Fernandez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties