Heracles Almelo wil De Kuip stil krijgen

Heracles Almelo wil De Kuip stil krijgen

Heracles Almelo-trainer Peter Bosz blikt vooruit op het duel van aanstaande zondag tegen zijn oude club, waar hij actief was als technisch directeur en speler. Hij benadrukt dat de Rotterdammers niet afhankelijk zijn van één speler. 'Feyenoord is veel meer dan alleen Pellè. Feyenoord is ook Martins Indi, Clasie, Schaken, Vilhena en Boëtius. Geweldige spelers. De ploeg speelt dit seizoen boven verwachting goed, dat is mooi om te zien. Van mij mogen ze elke week winnen, maar komende zondag even niet.'

Van Kuipvrees moet volgens de trainer geen spraken zijn binnen zijn selectie. 'Ik zal tegen de jongens zeggen dat ze moeten genieten. Heerlijk toch als er 50.000 man op de tribune zitten die tegen je zijn. Probeer dat publiek maar stil te krijgen, probeer Feyenoord maar eens te verslaan in eigen huis. Het is misschien wel de eerste keer dat we zonder druk naar De Kuip gaan,' aldus Bosz tegenover de Twentsche courant Tubantia.

Lees meer over
Bosz
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties