Van Geel over vertrek Hiele en Brard: \'We kunnen aan de bak\'

Van Geel over vertrek Hiele en Brard: \'We kunnen aan de bak\'

De wegen van Joop Hiele en Feyenoord scheiden aan het einde van dit seizoen. Beide partijen hebben 'een flink verschil in visie'. Technisch directeur Martin van Geel moet dus aan de bak. Het directielid zal de jeugdopleiding moeten versterken met een nieuwe hoofd keepersacademie en hoofd opleiding, aangezien het vertrek van Stanley Brard ook op enkele details na rond is.

Van Geel realiseert zich dat twee belangrijke pionnen binnen de goedlopende Rotterdamse jeugdopleiding vertrekken. 'Bij Brard en FC Gabala gaat het nog om enkele details. En Hiele moet ook een opvolger krijgen. We kunnen aan de bak', zegt Van Geel tegenover het Algemeen Dagblad.

Brard, die nog tot de zomer hoofd opleidingen op Varkenoord blijft, concludeerde na een goed gesprek met Hiele dat het beter was om uit elkaar te gaan. 'Dat was moeilijk en dat heb ik Joop ook verteld. Voor 1 april moest iedereen duidelijkheid hebben over volgend seizoen. Die duidelijkheid is er nu. Ik heb jarenlang met Joop gevoetbald en nu werken wij ook alweer vijf jaar samen op Varkenoord. Maar soms is het beter om uit elkaar te gaan.'

Aan het aanstaande vertrek van Brard liggen andere redenen ten grondslag. De 54-jarige oud-voetballer kan een lucratief contract in Azerbeidzjan tekenen. 'Het gaat nog om details, maar wel heel belangrijke details', zegt hij. 'Maar dat neemt niet weg dat ik nu al bezig ben om de opleiding van Feyenoord voor volgend jaar weer helemaal in orde te hebben.'

Lees meer over
brard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties