\'Hoofd Feyenoord-jeugd Brard zwicht voor grote geld\'

\'Hoofd Feyenoord-jeugd Brard zwicht voor grote geld\'

Stanley Brard en Feyenoord zeggen dat er nog altijd geen officieel besluit is genomen, maar de kans dat het hoofd opleidingen ook volgend seizoen nog in Rotterdam werkt, is nihil. Bronnen rond de club FC Gabala, waar Brard voor een lucratief salaris de jeugdopleiding moet opzetten, melden dat de oefenmeester zijn vertrek naar Azerbeidzjan binnenkort bekendmaakt.

De ex-speler van Feyenoord en RKC stond de afgelopen acht seizoenen aan het hoofd van de zeer succesvolle jeugdopleiding van de Rotterdammers. Onder zijn bewind stroomden onder anderen Leroy Fer, Georginio Wijnaldum, Luc Castaignos, Bruno Martins Indi, Stefan de Vrij, Jordy Clasie, Tonny Vilhena en Jean-Paul Boëtius door naar de hoofdmacht.

Technisch directeur Martin van Geel houdt nadrukkelijk rekening met het vertrek van Brard. 'Deze week gaf Stanley aan dat er nog geen witte rook is', zegt Van Geel. 'Maar ook wij houden rekening met een vertrek. Als dat echt gebeurt, gaan we ervan uit dat het niet per direct zal zijn. Dan heeft Feyenoord de komende maanden de tijd om de vacature goed in te vullen.'

Lees meer over
brard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties