\'Martins Indi Feyenoorder met hoogste transferwaarde\'

\'Martins Indi Feyenoorder met hoogste transferwaarde\'

De directie van Feyenoord moet nog elf miljoen euro schuld en een negatief eigen vermogen van negen miljoen euro wegpoetsen. Maar met de gestage doorbraak van de vele eigen talenten zal dat geen lastige opgave meer zijn. Het kapitaal staat immers op het veld. Het is wachten op die transfer die straks vele miljoenen in het laatje zal brengen. Het Algemeen Dagblad schatte met de hulp van zaakwaarnemers Mino Raiola en Wessel Weezenberg de transferwaarde van de verschillende Feyenoord-talenten.

Bruno Martins Indi (21) - 10 tot 15 miljoen
De centrale verdediger van Oranje speelt bij Feyenoord noodgedwongen linksback. In de winterstop meldde Newcastle United zich voor Martins Indi die pas weg wil als er een topclub komt.
Competitiewedstrijden Feyenoord: 67 (3 doelpunten). Interlands: 7 (2 goals).

Tonny Vilhena (18) - 10 miljoen euro
Vilhena staat bij alle grote clubs in Europa hoog genoteerd op scoutingslijstjes. Maar een transfer lijkt de komende anderhalf jaar nog niet aan de orde.
Competitiewedstrijden Feyenoord: 24 (2 doelpunten).

Jean-Paul Boëtius (18) - 8 miljoen euro
Voor Boëtius helft hetzelfde als Vilhena. De aanvaller is in beeld bij de grote clubs in Europa, maar zijn toekomst ligt de komende anderhalf jaar in de Kuip.
Competitiewedstrijden Feyenoord: 15 (4 doelpunten).

Jordy Clasie (21) - 6 tot 8 miljoen euro
Sinds zijn terugkeer van Excelsior maakt hij een stormachtige ontwikkeling door. Fiorentina aast op Clasie. Onderhandelingen om het in 2015 aflopende contract open te breken liepen tot dusverre op niets uit
Competitiewedstrijden Feyenoord: 58 (5 doelpunten). Interlands: 3

Stefan de Vrij (21) - 6 tot 8 miljoen euro
Feyenoord wil kort na afloop van het seizoen een ja of nee horen van de aanvoerder. Als de centrale verdediger zijn volgende zomer aflopende contract niet wil verlengen, dan moet hij vertrekken.
Competitiewedstrijden Feyenoord: 94 (3 doelpunten). Interlands: 3

Daryl Janmaat (24) - 4 miljoen euro
Dat Martin van Geel de verdediger afgelopen zomer transfervrij terughaalde naar de Kuip, bleek een gouden greep. Vooral de clubs in de Bundesliga volgen Janmaat, die voorlopig nog vastligt in Rotterdam
Competitiewedstrijden Feyenoord: 24 (2 doelpunten). Interlands: 4

Lees meer over
Clasie Stefan de Vrij Martins Indi Tonny Vilhena
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties