Rajiv van La Parra\'s doel onveranderd: \'Feyenoord\'

Rajiv van La Parra\'s doel onveranderd: \'Feyenoord\'

Elke jeugdspeler van Feyenoord droomt ervan om ooit de overstap te maken van Varkenoord naar De Kuip, het stadion dat de talenten dagelijks tegemoet rijden bij het bijwonen van weer een training op de accommodatie tegenover het machtige bouwwerk. Rajiv van La Parra vertrok al voortijdig uit de jeugdopleiding van Feyenoord om zijn geluk in het Franse Caen te beproeven. Dat avontuur mag men niet als geslaagd beschouwen en sc Heerenveen gaf hem in de zomer van 2011 de kans om zijn carrière van een nieuwe impuls te voorzien.

Van La Parra is nu één van de weinige lichtpuntjes bij sc Heerenveen, die het dit seizoen uitermate moeilijk heeft in de Nederlandse eredivisie. De Rotterdammer heeft echter nog steeds hetzelfde doel voor ogen als het kleine jochie in zijn periode bij Feyenoord: De Kuip. Nog steeds droomt hij ervan om voor tienduizenden uitzinnige supporters te schitteren.

De vleugelaanaleer hoopt via Friesland de stap richting zijn geboortestad te kunnen maken. Van La Parra staat overigens nog tot medio 2014 onder contract bij sc Heerenveen, de huidige nummer dertien van de ranglijst.

Klik hier voor meer

Lees meer over
Van La Parra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties