Vernielingen op Varkenoord door glas- en vuurwerk

Vernielingen op Varkenoord door glas- en vuurwerk

Voorafgaand aan het duel tussen Feyenoord en Ajax zijn er diverse bewuste dan wel onbewuste vernielingen aangericht op het terrein van Varkenoord, waar vele Rotterdamse supporters genieten van een biertje voor de thuiswedstrijden van hun club. Er was sprake van veel losliggend glas op de accomodatie en zelfs in het kinderspeeltuintje. Door vuurwerk is bovendien het veld beschadigd geraakt en daarnaast een reclamebord vernield.

De vele vrijwilligers op Varkenoord doen tweewekelijks hun best om de toegestroomde massa op een zo goed mogelijke manier te bedienen en zij komen dan ook van een koude kermis thuis als zij achteraf de schade moeten aanschouwen. Wij willen via deze weg dan ook oproepen om in het vervolg glaswerk thuis te laten en om het vuurwerk i.i.g. niet op het veld af te steken, voordat de poorten permanent worden gesloten door de gemeente.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties