Red de Kuip gaat door!

Red de Kuip gaat door!

Een korte reactie van Red de Kuip naar aanleiding van het bezoek aan stadiondirecteur Jan van Merwijk en Eric Gudde hedenmiddag.

Zo, we zijn weer terug van het gesprek van Merwijk en Gudde. Zijn we veel wijzer geworden? Nee, niet echt. Zijn we teleurgesteld? Een beetje misschien, maar de mensen die ons voorgingen kwamen ook met lege handen thuis.

Dus geen toegang tot het stadion voor wat meetwerk, geen inzicht in het befaamde TNO rapport, geen inzicht in het verdienmodel en schuldaflossing van het nieuwe stadion en geen inzicht in de eisen voor het nieuwe stadion. We krijgen later wel een troostprijs toegestuurd; één paragraaf uit een rapport van een architectenbureau, maar ook dat is niet zeker.

Goed, dan nu het positieve nieuws: Geen van de gesprekspartners heeft ons plan als onmogelijk bestempeld, dat is winst. Oh ja, Gudde vond 13.000 handtekeningen maar weinig. zeg Gudde, hoeveel handtekeningen heb je eigenlijk zelf al voor het nieuwe stadion verzameld?

Red de kuip gaat ondertussen door met het toetsen van ons plan aan de realiteit en volgens de UEFA normen. Ondertussen rekenen we op jullie hulp om zoveel mogelijk handtekeningen te krijgen die we aan de politiek en Gudde gaan aanbieden!!!Dus activeer al je vrienden, kennissen en familie om ons doel te bereiken!

De petitie van Red de Kuip teken je HIER

Lees meer over
Red de Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties