Cabral moet knoop doorhakken: Swansea of FC Twente

Cabral moet knoop doorhakken: Swansea of FC Twente

Jerson Cabral zal vandaag - op de laatste dag van de zomerse transferperiode - zelf de beslissing moeten nemen over waar zijn toekomst ligt. De buitenspeler heeft twee opties: een buitenlands avontuur bij Swansea City of een binnenlandse overstap naar FC Twente. Feyenoord is al rond met beide clubs en wacht dus op het ja-woord van Cabral bij één van deze clubs. Swansea City betaalt één miljoen pond (1,25 miljoen euro) bij een overgang van de 21-jarige voetballer. FC Twente stuurt Wesley Verhoek naar Rotterdam-Zuid als compensatie voor de kwaliteiten van Cabral.

Cabral is bij Feyenoord op een zijspoor beland. De Rotterdammer werd nog ingebracht in de thuiswedstrijd tegen Dinamo Kiev om iets te forceren, maar hij mocht woensdag niet eens meer meereizen met de selectie van trainer Ronald Koeman naar Tsjechië, waar het Europese avontuur van Feyenoord gisteren eindigde.

FC Twente lijkt momenteel de voorkeur te genieten bij kamp-Cabral. De zaakwaarnemer van de aanvaller twijfelt of zijn cliënt al klaar is om naar het buitenland te gaan. Bij de Nederlandse kampioenskandidaat komt hij bovendien oude bekenden Leroy Fer en Luc Castaignos tegen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties