Vlaar de dupe van interne strijd bij Villa

Vlaar de dupe van interne strijd bij Villa

Voor Ron Vlaar zelf is het treurig dat er in de afgelopen week zo met hem is gesold door Aston Villa. Zijn zaakwaarnemer Arnold Oosterveer heeft het niet eerder meegemaakt dat zo’n grote club op het laatste moment 180 graden draaide. De oorzaak zit in een interne strijd bij de Engelse club, die in handen is van een Amerikaan.

Manager Paul Lambert, die Vlaar met zijn vader en zijn zaakwaarnemer had uitgenodigd voor een bezoek aan Villa Park, dacht de vrije hand te hebben bij het aantrekken van spelers. Lambert, zelf nog maar net aangesteld, vertelde Vlaar dat hij voor hem een van de belangrijkste spelers zou worden en dat de transfer moest doorgaan. Een paar dagen later werd Lambert keihard teruggefloten en kreeg hij te horen dat er eerst spelers moesten worden verkocht.

Oosterveer: „Aston Villa heeft dat vooraf nooit, echt nooit als voorwaarde gesteld. Als dat wel het geval was geweest, waren we nooit naar Engeland gegaan. Dan hadden we gezegd, zoeken jullie het eerst intern even uit. Ron is een speler van groot kaliber. Zo ga je niet met hem om. Ron dacht net als ik dat deze transfer niet meer fout kon gaan. Maar ik begrijp inmiddels dat meneer Lambert dat zelf ook dacht.’’

Lees meer over
Vlaar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties