\'Sahin naar Inter, Engelse interesse voor Vlaar\'

\'Sahin naar Inter, Engelse interesse voor Vlaar\'

De transferperiode duurt nog tot eind augustus en hoewel de transfermarkt na het Europees Kampioenschap pas écht op gang zal komen, doen er al genoeg geruchten de ronde in de voetbalwereld. FR12.nl zet in deze rubriek alle geruchten op een rijtje omtrent alle (oud-)Feyenoorders.

Nuri Sahin kan naar Internazionale
Real Madrid wil de Braziliaanse vleugelverdediger Maicon graag overnemen van Internazionale en de Italiaanse topclub is bereid om hem van de hand te doen indien Nuri Sahin de tegenovergestelde weg zal bewandelen, zo weet Gazetta dello Sport te melden. De Turkse voetballer komt in Madrid niet aan het spelen toe en hij wil dan ook graag vertrekken bij de Koninklijke. Feyenoord huurde Sahin in voetbaljaargang 2007/2008 van Borrusia Dortmund. Met Dortmund werd hij in 2011 kampioen en Real betaalde toentertijd dan ook zonder morren de tien miljoen euro die de Duitse club vroeg.

Ook Engelse interesse voor Ron Vlaar
Na vermeende belangstelling uit Italië voor Ron Vlaar is er nu ook Engelse interesse voor de Feyenoord-aanvoerder. Promovendus Reading FC voegt Vlaar graag aan haar selectie toe. De international speelde op het Europees Kampioenschap de volle 90 minuten in de teleurstellende wedstrijden tegen Denemarken en Portugal. Van Geel gaf onlangs nog aan dat geen enkele club zich concreet heeft gemeld voor spelers van Feyenoord. Een mogelijk vertrek kan in de huidige selectie opgevangen worden, al zal de ervaring een groot gemis zijn voor de manschappen van oefenmeester Ronald Koeman.

Castelen op proef bij Red Bull Salzburg
Romeo Castelen zal in de voorbereiding één oefenduel spelen met Red Bull Salzburg. De aanvaller hoopt tijdens zijn proefperiode een contract af te dwingen bij de Oostenrijkse club. Castelen mag transfervrij vertrekken bij Hamburger SV. In zijn vijf jaar bij de Duitse club heeft hij maar 16 wedstrijden in competitieverband gespeeld. De periode van de oud-Feyenoorder bij HSV wordt gekenmerkt door blessureleed.

Lees meer over
Vlaar Sahin Geruchten
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties