\'West Ham heeft 7 miljoen over voor Luc Castaignos\'

\'West Ham heeft 7 miljoen over voor Luc Castaignos\'

West Ham United is druk bezig om de selectie van trainer Sam Allardyce te versterken. De Engelse promovendus wil fors investeren in de spelersgroep om ook na het volgende seizoen in de Premier League uit te komen. West Ham doet in ieder geval niet kinderachtig over transferbedragen. De club heeft maar liefst 7 miljoen euro over om Luc Castaignos over te nemen van Internazionale, als we de Italiaanse media moeten geloven.

West Ham wil de deal in de loop van volgende week rond hebben. Inter zelf ziet Castaignos het liefst naar Engeland vertrekken en na één jaar al fors winst maken op de Nederlandse spits. Dit is slecht nieuws voor de 19-jarige aanvaller, die bij Inter niet aan het spelen toekomt, aangezien hij aanspoort op een verhuur aan zijn oude club Feyenoord.

De Rotterdamse club ziet hierdoor mogelijk weer een gegadigde voor de spitspositie verdwijnen. Dirk Kuyt verkoos eerder al een buitenlands avontuur boven een terugkeer naar de Stadionclub. Martin van Geel wil zijn selectie voor de wedstrijden in de voorronde van de Champions League compleet hebben.

Lees meer over
Geruchten West Ham
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties