Stadionverbod fotograaf FR12.nl opgeheven

Stadionverbod fotograaf FR12.nl opgeheven

De vaste fotograaf van FR12.nl, beter bekend als Patrick, zal komend seizoen de wedstrijden van Feyenoord 'gewoon' in het stadion mogen bekijken. Hij had in de buurt van het Abe Lenstra Stadion een sticker opgeplakt, maar in overleg met de aanwezige politie deze weer verwijderd. Toch ontving Patrick twintig dagen na de wedstrijd tussen SC Heerenveen en Feyenoord een lokaal stadionverbod voor alle thuis- en uitwedstrijden van de Rotterdamse club. 'Die brief kwam aan als een mokerslag. Stop mij maar onder de grond,' was de eerste reactie van Patrick.

'Ik had niet verwacht dat mijn verbod nog zou worden opgeheven. Zeker niet zo snel. Afgelopen dinsdag kreeg ik nog te horen dat ik mij het best kon voorbereiden op een verbod van negen maanden,' vertelt Patrick tegenover FR12.nl. 'Er is vandaag (donderdag, red.) een spoedoverleg geweest, terwijl degene die er eigenlijk over ging niet aanwezig was. Ze hebben besloten om het er snel doorheen te jagen. Ik denk door alle druk van buitenaf.'

Patrick doelt op alle aandacht die zijn stadionverbod kreeg in verschillende (sociale) media. Op twitter was met name '#stickerhooligan' een veelvoorkomende hashtag in vele tweets. De fotograaf is blij dat hij volgend seizoen kan plaatsnemen in De Kuip. 'Ik kan wel janken van blijdschap op dit moment. Feyenoord betekent alles voor me. Net zoveel als mijn vriendin. Ik kan niet leven zonder die twee,' aldus Patrick.

Lees meer over
Stadionverbod
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties