\'Fiorentina wil Kuyt, City betaalt 30 miljoen voor Van Persie\'

\'Fiorentina wil Kuyt, City betaalt 30 miljoen voor Van Persie\'

We zitten al een aantal weken in de zogeheten zomerstop. Voor een nieuwswebsite als FR12.nl beter bekend als komkommertijd: de periode waarin het lastig is om voldoende nieuws te vergaren om de website 'levend' te houden. De transferperiode duurt tot en met 31 augustus en in de tussentijd kunnen jullie hier alle geruchten over (oud-)Feyenoorders middels deze rubriek lezen; de een geloofwaardiger dan de andere.

Fiorentina bekijkt na Ron Vlaar ook Dirk Kuyt
Fiorentina is naarstig bezig om de ploeg te versterken na een teleurstellend seizoen in de Serie-A. Waar Feyenoord-aanvoerder Ron Vlaar al werd gelinkt aan La Viola, wordt oud-Feyenoorder Dirk Kuyt nu ook al in verband gebracht met de Italiaanse club, aldus La Gazetta dello Sport. In april waren er ook al geluiden over interesse van Fiorentina in Kuyt. De 31-jarige international is op zoek naar een nieuwe club, nu hij bij Liverpool op weinig speeltijd kan rekenen. Clubs kunnen hem voor een bedrag van één miljoen euro overnemen.

Manchester City wil Van Persie als hij niet bijtekent bij Arsenal
Manchester City houdt de ontwikkelingen bij Arsenal nauwlettend in de gaten. Arsenal heeft Robin van Persie een voorstel gedaan om zijn contract te verlengen, maar tot op heden is er nog geen akkoord tussen beide partijen. Indien Van Persie zijn contract – die volgende zomer afloopt – niet verlengt, dan zal de landskampioen van Engeland een bod van naar verluidt 30 miljoen euro doen op de oud-Feyenoorder. De Rotterdamse club krijgt hierdoor mogelijk nog een leuk extraatje.

Lees meer over
Kuyt Geruchten
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties