Overweldigende meerderheid in peiling tegen stoelnummering

Overweldigende meerderheid in peiling tegen stoelnummering

Vanaf het seizoen 2012-2013 is Feyenoord voornemens stoelnummering in te voeren op de groene zijde. De FSV is hier zoals u eerder heeft kunnen lezen tegenstander van. omdat deze maatregel supporters in hun vrijheid beperkt. Daarnaast is de FSV van mening dat eerder een averechts effect bewerkstelligd zal worden en dat de bvo daarmee eerder een stap in de verkeerde richting zet, dan dat ze daadwerkelijk toewerkt naar normalisatie van wedstrijdbezoek.

Afgelopen zaterdag, voorafgaand aan de competitiewedstrijd, in het teken van het 75 jarig bestaan van Stadion Feijenoord, De Kuip, hebben medewerkers en bestuursleden van de FSV voor de ingangen van de groene zijde supporters om hun mening gevraagd. De vraagstelling was daarbij eenvoudig: bent u voor of tegen invoering van stoelnummering op uw vak? Door deze vraagstelling is een objectief beeld ontstaan waarbij elke supporter, ongeacht de voorkeur, zijn of haar mening kon laten horen.

Uiteindelijk hebben er in korte tijd ruim 1800 supporters hun mening laten weten door hun naam, handtekening, en voorkeur (te weten voor of tegen invoering stoelnummering) op een formulier achter te laten. Gedurende de peiling stuitte de FSV op veel onbegrip en meer dan geregeld op boosheid en of enorme teleurstelling over de invoering van deze ook volgens de FSV onnodige en onzinnige maatregel.

De uitslag van de peiling is als volgt: 194 stemmen voor en maar liefst 1625 stemmen tegen. Dit wil zeggen dat zo'n 11% voor en 89% tegen invoering van stoelnummering op de groene zijde is. Door deze uitslag, en de reacties en steunbetuigingen die we mochten ontvangen, voelt de FSV zich enorm gesterkt de bvo nog nadrukkelijker te blijven adviseren de invoering van stoelnummering op de groene sector niet door te voeren.

De FSV dankt een ieder die zaterdag zijn of haar mening heeft laten horen. Wij houden u op de hoogte.

Bestuur Feyenoord Supportersvereniging

Lees meer over
FSV stoelnummering
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties