De Guzman: 'Snap dat het zuur is voor de supporters'

De Guzman: 'Snap dat het zuur is voor de supporters'

Real Mallorca haalde Jonathan de Guzman voor niets en verkocht de middenvelder deze zomer voor acht miljoen euro aan Villarreal. De transfer van de Nederlandse Canadees roept gemengde gevoelens op bij Feyenoord, dat lijdzaam moest toezien hoe hij een jaar geleden transfervrij de deur uitliep. "Ik snap heel goed dat dat zuur is voor de supporters van Feyenoord", benadrukt De Guzman.

"In mijn laatste twee seizoenen ben ik heel veel geblesseerd geweest, terwijl mijn contract afliep", vertelt De Guzman donderdag in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Bij Mallorca was ik vervolgens wél bijna een heel jaar fit. Ik had heel graag op een andere manier afscheid genomen van Feyenoord, na al die jaren, maar het is gegaan zoals het is gegaan."

"Manchester City wilde me hebben, maar dat dat misging was een ingewikkeld verhaal, het is moeilijk om daar één iemand de schuld van te geven. Het heeft niet zoveel zin om veel achterom te kijken nu." De middenvelder kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur. "Je ziet direct dat het niveau weer een stukje hoger is dan bij Mallorca. Villarreal heeft op elke positie geweldige spelers. Het is geen toeval dat we weer in de Champions League spelen."

Lees meer over
De Guzman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties