Lodewijks twijfelt over toekomst bij Feyenoord

Lodewijks twijfelt over toekomst bij Feyenoord

Patrick Lodewijks beraadt zich of hij voor langere termijn aan Feyenoord verbonden wil blijven, zo schrijft De Telegraaf vrijdag. De keeperstrainer blijft voorlopig onderdeel van de technische staf van de Rotterdammers, vanaf maandag bestaande uit nieuwbakken hoofdtrainer Ronald Koeman, Jean-Paul van Gastel, Giovanni van Bronckhorst en Lodewijks.

Net als assistent-trainer Leon Vlemmings gaf Lodewijks afgelopen week aan dat er voor hem een verkeerd klimaat is ontstaan binnen de kleedkamer, na de spelersactie tegen Mario Been. Het merendeel van de selectie was voorstander van het vertrek van de oefenmeester, die na het horen van de stemming onmiddellijk zijn contract inleverde. Donderdag gaf Koeman zijn fiat aan eenjarig contract.

Van Gastel is vanavond in en tegen Veendam de derde hoofdtrainer die in de nog korte voorbereiding op de bank zit bij Feyenoord. De 39-jarige coach is exact voor één duel de verantwoordelijke technische man. Het duel met de eerstedivisionist komt in de plaats van het afgelaste trainingskamp in Engeland waar Feyenoord tegen Hull City en Barnsley in actie zou komen.

Lees meer over
Lodewijks
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties