Kostas Lamprou wil vechten voor speeltijd

Kostas Lamprou wil vechten voor speeltijd

Kostas Lamprou zou maar al te graag zijn debuut maken in de hoofdmacht van Feyenoord. De negentienjarige doelman droomt hardop van spelen in stadion De Kuip. Afgelopen winterstop keerde hij terug van Excelsior, waar de Stadionclub hem had gestald.

“Toen Feyenoord mij in de winterstop terughaalde, was ik dolblij”, zegt Lamprou in het Algemeen Dagblad. “Ik heb vanaf de allereerste training onder Mario Been alles gegeven. Het was prachtig om af en toe bij de wedstrijdselectie te zitten.” De Griek mocht vier keer op de bank zitten als stand-in voor Erwin Mulder.

“Ik heb zelf nog niets gehoord over de plannen voor komend seizoen”, aldus de Grieks jeugdinternational. “Als ik verhuurd word, kan ik daarmee leven. Maar dan wil ik bij mijn nieuwe club wel een eerlijke kans. Diep in mijn hart zeg ik: Laat mij maar in De Kuip vechten om speeltijd.”

Lamprou werd als dertienjarige goalie door Ajax naar Nederland gehaald. De Amsterdammers vonden de inmiddels 1,78 meter lange sluitpost te klein en stuurden hem na een jaar weg. Via de amateurs van Amstelveen Heemraad kwam hij bij Feyenoord terecht. In Rotterdam heeft de jongeling nog een contract tot medio 2012.

Lees meer over
Kostas Lamprou
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties