Janssen wil aflopend contract niet verlengen

Janssen wil aflopend contract niet verlengen

Willem Janssen liet onlangs nog weten zijn contract bij Roda JC te willen verlengen, maar lijkt op die woorden te zijn teruggekomen. De middenvelder is ondertussen bezig aan zijn vierde seizoen in het shirt van de club uit Kerkrade. In tegenstelling tot eerdere berichten wil hij zijn verbintenis niet gaan verlengen.

"Ik vind het dan ook vreemd dat hij nu aangeeft daar op dit moment niet op in te willen gaan", aldus Van Geel. Volgens Laros heeft zijn cliënt inderdaad aangegeven te willen praten met de club. "Maar hij heeft niet gezegd dat hij dan ook meteen zou bijtekenen. We hebben geconcludeerd dat het beter is zich niet nu al vast te pinnen. Er is op dit moment geen concrete interesse voor Willem, maar ik denk dat die wel gaat komen. Zo niet, dan blijft Roda een prima alternatief."


Willem Janssen is op geen enkele manier in verband gebracht met Feyenoord, dit bericht is slechts als 'tip' bedoeld voor Leo Beenhakker.

Lees meer over
Beenhakker Janssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties