Excelsior beslist deze week over kunstgras

Excelsior beslist deze week over kunstgras

Bij de kersverse Eredivisionist Excelsior wordt naar verwachting deze week besloten op wat voor ondergrond komend seizoen gespeeld wordt. De Kralingers twijfelen tussen echt gras met veldverwarming, of de aanschaf van een kunstgrasmat.


Bij clubs in binnen- en buitenland hebben de Rotterdammers inmiddels advies ingewonnen over de voor- en nadelen van het spelen op een echte grasmat of rubberen sprieten, meldt RTV Rijnmond. De clubleiding van de promovendus wil deze week de knoop doorhakken. Heel veel langer kunnen de Rotterdammers de beslissing ook niet uitstellen, aangezien het (kunst)grasveld op tijd klaar moet zijn voor het begin van het nieuwe voetbalseizoen.

Tot nu toe is in Kralingen gespeeld op een echte grasmat. Op die ondergrond legde het team van trainer Alex Pastoor de basis voor promotie naar de Eredivisie. In de hoogste voetbaldivisie van Nederland speelt tot nu toe alleen Heracles Almelo op een kunstgrasveld.

Lees meer over
Excelsior Kunstgras
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties