Excelsior wil door met huurlingen Feyenoord

Excelsior wil door met huurlingen Feyenoord

Excelsior wil snel om de tafel gaan zitten met Kevin Wattamaleo, Tobias Waisapy en Tim Vincken. Het drietal van Feyenoord kan in de Kuip niet rekenen op al te veel speelminuten, maar worden door Excelsior begeerd. De Rotterdammers hopen dan ook langer een beroep te kunnen doen op het trio, zo meldt RTV Rijnmond.

Maar dat is nog niet alles. Ook Daan Bovenberg, Jerson Ribeiro, Lex van Haeften en Leen van Steensel hebben een aflopend contract op Woudenstein en zijn volgens de technische staf van de promovendus belangrijk voor de stap naar de Eredivisie. De club gaat dan ook met dit viertal in gesprek over een verlenging van hun contracten.

Excelsior wil echter niet met iedereen uit de huidige selectie door in het aankomende seizoen. De Rotterdammers nemen in elk geval afscheid van Sigourney Bandjar, Michel van Guldener en doelman Arjan van Dijk. Het trio wordt niet veel kansen toegedicht voor het aankomend seizoen en moet weg.

Lees meer over
Excelsior Vincken
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties