Feyenoord Onder 21 wint duel in Zwolle

Feyenoord Onder 21 heeft zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle Onder 21 weten te winnen. De ploeg van Melvin Boel kwam al vroeg op voorsprong en wist in de tweede helft de drie punten definitief veilig te stellen. De beloften blijven koploper in de voorjaarscompetitie, maar hebben wel een wedstrijd meer gespeeld dan de nummer twee.

Onder 21 wist na vier minuten op voorsprong te komen in Zwolle door een doelpunt van Jaden Slory. In de tweede helft wist de man in vorm, Joep van der Sluijs, het duel definitief op slot te gooien en de 2-0 overwinning werd uiteindelijk vrij eenvoudig over de streep getrokken tegen de nummer laatst in de competitie.

FC Groningen Onder 21 wist eerder op de zaterdag te winnen, waardoor het ongekend spannend is in de voorjaarscompetitie. Volgende week zaterdag om 15:00 uur treffen Feyenoord Onder 21 en FC Groningen Onder 21 elkaar op Varkenoord. De winnaar van dit duel pakt de koppositie. Het duel is live te bekijken op Feyenoord ONE.

4' | 0-1 | Slory
65' | 0-2 | Van der Sluijs